Gule rev 2018

 

Rapport fra Det Gule Rev.

På trods af, at vi igen i år har sat prisen ned på denne tur, lykkedes det kun at få 5 deltagere til turen, men det var 5 forventningsfulde fiskere der den 1.6.2018 drog mod Thyborøn, for at indtage det gode skib ”Muddi” og tilbringe 20 timer med hende på havet.

Under smaltalken med skipper under indkvarteringen, prøvede han at neddrosle vore forventning for fangst, pga det ekstremt gode vejr. Desværre fik han ret.

 

Kl. 600 tørnede vi ud til n utrolig smuk morgen, med høj solskin og fuldstændig havblik. Vi gik straks i gang med fiskeriet, uden det store hæld, og de få fisk der blevet fanget var stort set alle krogede – og de tæller jo ikke for sportsfiskere. Vi flyttede hele tiden fiskepladser uden det store hæld, og de gange det lykkedes, kunne skipper ikke finde fiskene i efterfølgende drev.

 

På trods af de dårlige odds lykkedes det dog os 5 at vriste over 100 fisk ud af havet, og alle undtaget referenten havde omkring 15 kilo ren filet med hjem – referenten måtte nøjes med 6,5 kilo og en enkelt makrel. Det var vel ikke så ringe endda. Tage fangede den største (7 kg), og vist nok også det mester - tillykke til ham.

 

Det var 5 trætte men tilfredse medlemmer der nød en helt fantastiks solnedgang over Vesterhavet ved indsejlingen til Thyborøn Havn.

 

Alle var opsat på en ny tur, men det nytter jo ikke noget når ikke flere vel med, for så bliver det økonomisk uforsvarligt for foreningen, at arrangere det.